FÖRETAGSINFORMATION:
Doghill Racing
Bältarbo 143
776 90 HEDEMORA
momsregnr: SE662017783901

KUNDSERVICE
Vi är ett litet och kundvänligt företag i Hedemora (södra dalarna) som är mycket måna att om du ska vara nöjd och känna dig trygg med att handla hos oss. Både i vår fysiska butik i Hedemora och online. Vi hjälper dig med eventuella frågor som berör vårt utbud eller ditt köp hos oss. Inga extra avgifter debiteras vid eventuell telefonkontakt. Om något problem skulle uppstå i samband med ditt köp kommer vi alltid att försöka lösa det tillsammans med dig på bästa sätt.

PRISER OCH BETALNING
Alla priser hos doghillracing.se är inklusive moms.

LEVERANSTID
Produkter som beställs online avhämtas i vår butik i Hedemora eller levereras direkt till ditt närmaste postombud, baserat på den adress du uppgivit vid beställning, i samarbete med logistikpartners.

FRAKTKOSTNAD
Fraktkostnad tillkommer vid varje beställning. 

ALLTID 14 DAGARS ÅNGERRÄTT
Du har alltid 14 dagars ångerrätt hos doghillracing.se. Tiden räknas från det att du mottagit beställda produkter. Om du vill utnyttja din ångerrätt, vänligen kontakta oss. Gäller obrutna förpackningar!

14 DAGARS ÖPPET KÖP
Öppet köp erbjuds i 14 dagar från det att produkten levererats till dig. Gäller obrutna förpackningar! Under den period då öppet köp gäller, återköper doghillracing.se produkter till det värde som du betalt för produkterna exklusive kostnad för frakten till dig.

14 DAGARS BYTESRÄTT
Du har rätt att byta produkt under 14 dagar från det att produkten levererats till dig. Gäller obrutna förpackningar! Vid byte av produkter får du ett tillgodohavande hos oss som du kan använda för ett nytt köp.

RETURER
Vid retur av produkter eller material till doghillracing.se skall produkterna emballeras på sådant sätt att de är skyddade vid transport. Vi rekommenderar att du förpackar produkter på samma sätt som när de levererades till dig och att du använder ett spårbart fraktsätt vid returen.

SÄKERHET
Vi kommer säkerställa att uppgifter som lämnas eller data som överförs i samband med köp eller besök hos oss behandlas på ett säkert sätt. Därför samarbetar vi bara med seriösa betalningspartners för att skydda dig som kund. När du handlar något hos oss kommer dina uppgifter lagras och behandlas i digitalt format. Vi ansvarar för att uppgifterna lagras och behandlas på ett säkert sätt i enighet med personuppgiftslagen.