Skötsel och underhålls produkter till höns:

Aveve Volavit 250 ml
Aveve Volavit förstärker det naturliga immunsystemet. Fodertillskott till höns, ankor, gäss, kalkoner, pärlhöns, vaktel, fasaner och duvor. Förstärker det naturliga immunsystemet och stimulerar en sund tillväxt, hög äggproduktion och ett starkt äggskal. Påverkar inte ägg eller köttets smak och lukt.
145.00 kr

Aveve Volapiq 250 ml
Aveve Volapiq för en sund fjäderdräkt. Fodertillskott för höns, ankor, gäss, kalkoner, pärlhöns, vaktel, fasaner och duvor. Minskar risken för plockning och stimulerar en snabb och hälsosam tillväxt. Tillsättningen av MSW stimulerar antioxidantsystemets funktion.
145.00 kr

Aveve Volacox 250 ml
Aveve Volacox för användning vid lös avföring. Fodertillskott för höns, ankor, gäss, kalkoner, pärlhöns, vaktel, fasaner och duvor. Framställt av växter och örter. Stimulerar tarmfloran på ett naturligt sätt. Ett 100 % naturligt alternativ till syntetiska produkter.
145.00 kr

Aveve Volaponte 450g
Aveve Volaponte stimulerar äggläggning och drift. Fodertillskott med öljäst till höns. Stimulerar äggläggningsperioden och ger en god äggkvalité Stimulerar driften hos båda könen.
195.00 kr